Nudimo široko množico oblik, velikosti, barv ter odtenkov zunanjih in notranjih senčil.

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ROLETE
Odličen izolator
za vaš dom
Rolete so odličen izolator za vaš dom in zagotavljajo dodatno varnost pred zunanjimi vplivi. Uporabljamo različne namestitvene sisteme, kot sta pre-code in re-installation. Drugi je namenjen za adaptacije in popravila, prvi pa za dokončane objekte in nove stavbe.

Oba sistema nudita toplotno in zvočno izolacijo, zaščito pred krajo, integrirano zaščito proti komarjem, pogonsko enoto, preprosto razpoložljivost storitev in široko množico barv.

KOMARNIKI
Nudimo
široko nožico
komarnikov
Nudimo široko nožico komarnikov – od preprostih (fiksnih) do rolo, drsnih, bočnih ali plise. Izdelani so iz visokokakovostnih UV-stabiliziranih steklenih vlaken.
ŽALUZIJE
Odličen dodatek
k toplotni izolaciji
Zunanje žaluzije so odličen dodatek k toplotni izolaciji prostora in elementu za nastavitev količine svetlobe. Zunanji rolo (od žaluzij) lahko vstavite v vsako zunanjo vidno in skrito škatlo. Sistem se lahko namesti v okenski okvir ali neposredno na fasado.
SENČILA »SCREEN«
Odličen izolator
za različne prostore
Senčila so na zunanjih ali notranjih rolah, s kaseto ali brez nje. Različne oblike in velikosti, s stranskimi ALU-vodili ali valji. Bistvo izdelka je zaslonska tkanina, ki prehaja sončno svetlobo ter ustavlja toploto in UV-žarke.

POŽARNI SISTEMI – ALU EI30, EI60

Ponujamo vse vrste protipožarnih in proti-paničnih vrat ter drugih protipožarnih elementov.

POŽARNI SISTEMI – JANSEN EI30, EI60

Dolgoletne izkušnje v proizvodnji in montaži. Priloženi certifikati in garancije …