Automatic servis

LOKACIJE - KOPER

Moderen, vizualno in estetično harmoničen in večnamenski poslovni objekt v naselju Šalara u Kopru. Proizvedli smo in vgradili celoten PVC program fiksnih in oken s standardnim odpiranjem s policami/kapnicami iz Schüco PVC profilov, ter mrežami proti komarjem, kot tudi vhodna ALU vrata iz Schüco profilov. Specifičnost tega objekta in dela je proizvodnja i vgradnja strešnih oken na daljinsko, oziroma elektro odpiranje (glede na to da, zaradi višine ni bila možna druga rešitev).

Leto gradnje: 2018
Lokacija: Šalara, Koper
Investitor: Automatic servis d.o.o.
Vrednost dela: 57.000 €
Vrsta dela: Okna, vrata, police, komarniki

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …