Stanovanjska stavba Oktobrska

LOKACIJE - IZOLA

Še ena lepa in arhitekturno vsestranska in ustvarjalno zasnovana stanovanjska zgradba na slovenski obali. Celotna paleta naših izdelkov, v stotinah izvodov vsakega posameznega izdelka, je izdelana na osnovi standardnih Schüco ALU sistemov in profilov (vhodna vrata, okna, dvižni in drsni sistemi, steklene stene in pregrade, požarna vrata, rešetke in žaluzije) in vgrajenih v vsa 4 vhoda v to stavbo. Posebej poudarjamo pergole; projicirane, izdelane in pokrite s steklom (v naši izdelavi); ki dajejo objektu specifičnost in individualnost, ki jo vsak arhitekt-oblikovalec želi zapustiti za seboj kot trajno sled in pečat svojega ustvarjanja.

Leto gradnje: 2018
Lokacija: Izola
Investitor: Vivoda d.o.o.
Vrednost dela: 900.000 €
Vrsta dela: Okna in vrata, steklene predelne stene,
pergole, protipožarna vrata,
rolete / žaluzije, vhodna vrata

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …