Stanovanjska stavba

LOKACIJE - SURHEIM

Drugi objekt, realiziran v vrsti za istega zadovoljnega naročnika. Specifikacija tega projekta je bila izdelava in montaža dvižno-drsnih elementov iz materiala ALU DREVO, v katerem les daje toploto, naravnost in izolacijo, aluminij pa površinsko trdnost in zanesljivost. Dvižno-drsne stene smo izpopolnili z ustreznimi žaluzijami, kot tudi standardna PVC okna iz profilov Schüco. Izdelali smo in vgradili vhodna ALU vrata.

Leto gradnje: 2018
Lokacija: Saaldorf – Surheim Nemčija 
Investitor: Jakob Hobmeyer
Vrednost dela: 200.000 €
Vrsta dela: Vrata, okna in police,
drsni sistemi, polkna,
vhodna vrata

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …