Vila II

LOKACIJE - PORTOROŽ

Izjemno zahtevna izvedba – polkrožna steklena fasada iz ekskluzivnega Schüco sistema SFC 85, skupaj z vgrajenimi drsnimi vrati (na osnovi Schüco sistema ASS 77 PD), panoramskimi steklenimi stenami in steklenim dvigalom – je glavna vizualna in funkcionalna značilnost tega izjemno privlačnega objekta na sami obali v centru Portoroža. Vrata smo izdelali iz zelo trdnih in bistveno tanjših Jansen (jeklenih) profilov. Steklene ograje dodatno posodabljajo arhitekturni in funkcionalni pristop pri realizaciji …

Leto gradnje: 2018
Lokacija: Portorož
Investitor: Zasebna oseba
Vrednost dela: 200.000 €
Vrsta dela: Steklena fasada, stekleno dvigalo,
drsna vrata, jeklena požarna
vrata, steklene ograje

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …