Hotel Oleander

LOKACIJE - STRUNJAN

Stavba je v zelo lepem in ekološko zaščitenem delu Strunjana; na sami morski obali. Izdelali smo in namestili; PVC dvokrilna vrata in okna z žaluzijami, jeklenima protipožarna blindirana vrata (vstop v sobe), notranja lesena protipožarna vrata, PVC antipanic vrata (v hodnikih); navadna jeklena vrata; steklena fasada sistema Schüco FW50 SG; parapetne ograjice iz analognega Schüco profila.

Leto gradnje: 2016
Lokacija: Strunjan
Investitor: Oleander Resort d.o.o.
Vrednost dela: 130.000 €
Vrsta dela: Vrata, okna, rolete, balkonska vrata, antipanic vrata,
lesena (notranja) vrata, steklene pregrade,
jeklena protipožarna vrata in steklena fasada

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …