Vila I

LOKACIJE - DEKANI

Moderna vila, arhitekturno integrirana s toplim mediteranskim okoljem s prozorno stekleno fasado, dvižno-drsnimi stenami, ki se z našo lastno inovativnostjo povezujejo brez kakršnih koli profilov / stebrov (direktno steklena stena v stekleno steno pod 90 ° in 180 °). Poleg te inovativne Aluksove rešitve za drsne sisteme in maksimalne panoramske izkušnje, izdelali smo in v vilo vgradili tudi standardne drsne sisteme, ALU okna in vrata, fiksna okna, oziroma celotno notranje in zunanje stavbno pohištvo in fasado …

Leto gradnje: 2018
Lokacija: Dekani
Investitor: Zasebna oseba
Vrednost dela: 180.000 €
Vrsta dela: Vrata, okna, drsni sistemi,
senčila, steklena fasada

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …