Poslovni kompleks Trias

LOKACIJE - BERLIN

Trenutno je eden najpomembnejših projektov z več kot 7000 m2 fasadnih del; razstavitev obstoječe (stekleni paneli) in namestitev nove fasadne rešitve (powder coated aluminijski paneli). Poleg navedenega smo izdelali in sestavili bomo dele aluminijaste podkonstrukcije, ter demontirali bomo obstoječe in vgradili nove žaluzije na celotno površino poslovnega kompleksa (7000 m2 tudi).

Izjemna referenca za naše nadaljnje utrjevanje na zahodnoevropskih trgih.

Leto gradnje: 2019/20
Lokacija: Berlin, Nemčija
Investitor: Art-Invest Real Estate
Management GmbH
Vrednost dela: 3.150.000 €
Vrsta dela: Zamenjava prezračevanih
fasad in rolojev

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …