Olimpijski Center

LOKACIJE - KOPER

Srečni smo in ponosni, da smo sodelovali pri projektu, ki ima veliki javni pomen za mesto iz katerega prihajamo. Izvedli smo celotno stekleno in prezračevano fasado z zaključno plastjo iz aluminijastih panelov; fiksna okna (od primernega sistema Schüco in z Screen rollo senčniki na električni pogon), veliko število notranjih ALU vrat ter tudi specialnih notranjih protipožarnih ALU vrat, ki dajejo objektu dodano vrednost in varnost …

Leto gradnje: 2018
Lokacija: Koper
Investitor: Mestna občina Koper
Vrednost dela: 1.000.000 €
Vrsta dela: Steklena in prezračevana fasada,
vrata in okna, protipožarna vrata,
električni Screen rollo senčniki

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …