Stanovanjska stavba - Preska

LOKACIJE - MEDVODE

Zelo lepa stanovanjska stavba v Medvodah. Projektirali in izvedli smo prezračevano fasado na osnovi Schüco fasadnih sistemov in zaključnih ALU kompozitnih panelov Larson v kombinaciji z zaključnimi paneli iz pravega lesa, ki so zgradbi dali poseben čar in naturnost, ter jo ustrezno prilagodili v naravno okolje. Stavbo posebej poudarja 250 m steklene ograje s sodobnim tiskom, izdelanega in montiranega v naši izvedbi. Projekt je bil zaključen s standardno serijo oken in vrat Schüco ALU.

Leto gradnje: 2018
Lokacija: Medvode
Investitor: Preska d.o.o
Vrednost dela: 1.000.000 €
Vrsta dela: Prezračevana fasada
(Alucobond kompozitni paneli),
tiskane steklene ograje, okna in vrata

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …