Konservatorij za glasbo

LOKACIJE - LJUBLJANA

Prvi v Sloveniji, izdelali smo in vgradili okna na podlagi Schüco ALU AWS 120 CC sistema, ki dosega čudežno zvočno izolacijo kar 52db. Naše stranke zdaj ustvarjajo glasbo brez strahu in pritiska od oddajanja preveč hrupa v zunanji svet. Vgradnja takšnega tipa okna pomeni tudi posebno tehniko, pristop in izkušnje, da bi učinek zvočne izolacije dosegel najvišjo možno raven. V smislu zadnje navedbe smo v celoti izpolnili in zagotovili pričakovane standarde.

Leto gradnje: 2019
Lokacija: Ljubljana
Investitor: Konservatorij za glasbo
Vrednost dela: 30.000 €
Vrsta dela: Proizvodnja in zamenjava oken

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …