Poslovna cona GORC Sermin

LOKACIJE - KOPER

Eden od naših prvih resnično velikih poslov, na katerem smo se uveljavili kot zanesljiv in varen partner pri izvajanju zahtevnih (kakovostnih in kvantitativnih) projektov – pod pritiskom kratkih rokov in strogega nadzora kakovosti. Izdelali smo in vgradili veliko število ALU fiksnih in oken s kombiniranim odpiranjem ter spremljajočimi senčniki, nato klasična in protipožarna ALU vrata ter nekoliko velikih harmonika vrat za industrijske objekte.

Leto gradnje: 2014
Lokacija: Sermin, Koper
Investitor: GORC Sermin
Vrednost dela: 3.500.000 €
Vrsta dela: Steklene fasade in stavbno pohištvo,
industrijska zložljiva vrata

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …