Marina

LOKACIJE - KOPER

 Popolnoma diferenciran objekt; dizajnerski v skladu z neposrednim okoljem (obala/morje) ter funkcijo (pomorstvo/plovba)… Zgradili smo in posteklili kontrolni stolp pod nagibom, dekorativne obrobe, notranje protipožarne steklene pregrade (fiksna okna in vrata), standardna ALU notranja vrata, celotno  prezračevano fasado s HPL paneli in nadstrešek nad vhodom v objekt z vgrajeno LED osvetlitvijo. Referenca – poleg katerega vedno radi hodimo mimo.

Leto gradnje: 2018
Lokacija: Koper
Investitor: Uprava za pomorstvo
Vrednost dela: 600.000 €
Vrsta dela: Prezračevana/ventilirajoča fasada
(HPL), stavbno pohištvo, kupola,
komandni most, okrasne obrobe

Brezplačna meritev

Strokovna ekipa

Stalna razpoložljivost

Garancija za vsa dela

ZAUPALI SO NAM

  • Zasebne stranke, ki so zadovoljne s potrjeno kakovostjo sistema/profila Schüco, z diskretnostjo in s celovito storitvijo za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva in drugih gradbenih elementov.
  • Arhitekti in arhitekturni biroji, ki smo jim zagotovili polno podporo pri razvoju in izvajanju njihovih zamisli v praksi.
  • Gradbeni biroji/inženirji, ki jih redno spremljamo pri izvajanju njihovih najzahtevnejših projektov.
  • Vlagatelji, ki zahtevajo brezkompromisno kakovost in jamstva.
  • Podjetniki in gospodarstveniki, ki uspešno vodijo svoje poslovanje z nižjimi stroški ogrevanja in hlajenja svojih poslovnih objektov.
  • Občine in države, ki pričakujejo maksimum z najmanjšimi (investiranimi) sredstvi.
  • Javni in vsakodnevni uporabniki, ki uživajo v udobnem, sodobnem, privlačnem in v čistem okolju z idealnim režimom temperature in vlažnosti – skozi vse leto.

Pokličite! Podali vam bomo individualne rešitve za stavbno pohištvo in fasado – skladno z vašimi idejami, pričakovanji, potrebami, vizijo …